tiistai 31. joulukuuta 2013

Sukkaneuloosi

Loppuvuodesta olen kärsinyt vakavasta sukkaneuloosista. Facebookin voihan villasukka-ryhmässä on vaikka mitä inspiroivia malleja ja kuvia. Broken seeds malliin saa kivasti käytettyä raitalangan jämät. Sinertäviin käytin toisen kerän jämät skrynkelsockoreista ja mietinkin että jos toisen kerän jämistä tekisi tälläiset käyttäen valkoista mustan sijaan...Tämä pari meni pariskunnalle joululahjaksi. Broken seeds on helppo, ohje löytyy helposti netistä mm. täältä.


Mielialasukkiin törmäsin täällä. Nämä on mielestäni tosi kivan näköiset ja vaikuttivat helpolta. Käytin näihin 7 veljestä lankaa ja tätä selkeetä ohjetta. Näihinkin voi hyvin käyttää jämiä, varteen riittää noin 30 grammaa. Varret on neulottu automatkojen aikana, aina oikein neule sopii siihen hyvin. Sädekavennusta en ollu aikaisemmin tehnyt, tykästyin kovasti ja se on kaikissa tämän postausen sukissa. Myös tuo aina oikein kantapää oli uusi tuttavuus, sopii näihin. Harmaa pari meni joulupakettiin. 



Näihin Olgasukkiin törmää monessa blogissa ja kokeilin tehdä raitalangasta. Ohje löytyy  täältä.


Kerrosrivinoususukat, löytyivät myös voihan villasukka ryhmästä. Tosi helppo, nosta joka neljäs silmukka neulomatta tee näin 2 kierrosta, kolmas kierros aina oikein. Aina oikein kierroksen jälkeen vaihda väriä. Näissäkin sädekavennus ja tavallinen vahvistettu kantapää. Näistä pidän kovasti ja otinkin nämä itse heti käyttöön :)

'

Käsityövuoden päättää eilen valmistuneet Keski-Pohjanmaan körttisukat. Malli on mielestäni nätti ja mitä parasta ei ole kirjoneuletta vaikka näin äkkiseltään ajattelee. Ohje körttisukkiin löytyy mm. täältä


Hyvää uutta vuotta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti