maanantai 23. joulukuuta 2013

Joulu on

Vuosi sitten neulon innokkasti näitä joulupalloja. Silloin ne ei valmistunut jouluun mennessä vain joutui laatikon pohjalle.  Nyt olen sitten päätellyt ja täyttänyt pallot. Ohje Arne & Carlos ja Novitan joululehti 2013. Tässä ryhmäkuva, odottavat kuuseen pääsyä.


Jatkoin pallojen neulomista vielä joulun jälkeen ja tein näitä ei-niin-jouluisia palloja koska näitä on vaan niin kiva tehdä. Nekin jäi laatikon pohjalle muiden seuraksi ja pitihän nekin tehdä nyt valmiiksi. Pitääpä harkita jos tekis uuden vuoden lupauksen että aina päättelis kun valmistuu... 


Löysin pienen kerän nallejämää ja tein siitä 8 pientä tosi nopeata sydäntä. Kaikki pääsivät joulukuuseen. Ohje löytyi Pinterestistä


Askartelin myös styroxi-joulupallon. Styroxi on päällystetty kankaalla. Näitä opin tekemään vuosia sitten jossain kerhossa ja nyt palautui mieleen :)


Pikkujoulukuusesta innostuneena purin viimevuonna väärin kasatun kuusen. Kuusi ja pikkukuusi pääsi pieneen asetelmaan, vuosia sitten tehtyjen pienien cernit-tonttujen kanssa.


Joulukuuseen pääsi myös loput virkatut tähdet


Kuten kaikki neulotut pallot, tässä osa niistä 






Hyvää Joulua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti